«

gru 04 2025

Wydrukuj to Wpis

WODR Bezpłatna konferencja “Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość produktu”

W środę 10 grudnia 2025 r. w godz. 9:00 – 13:30, Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu organizuje bezpłatną konferencję w formie webinarium pn.: „Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość produktu”.

W programie zaplanowano 4 wykłady, w toku których prelegenci opowiedzą o kwestiach zarówno teoretycznych, jak i praktycznych wdrażania nowych technologii w produkcji żywności, w zakresie wytwarzania, przechowywania oraz przygotowania do sprzedaży produktów zarówno roślinnych, jak i zwierzęcych.

Konferencja skierowana jest przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich, doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.

Zapisz się na konferencję, logując się na stronie internetowej WODR w Poznaniu poprzez zakładkę
w menu Wydarzenia/Szkolenia WODR lub bezpośrednio przez  Link

Jeśli z powodów technicznych nie możesz zapisać się na konferencje za pomocą strony internetowej –prześlij wiadomość na adres e-mail: wrow@wodr.poznan.pl. Temat wiadomości: Konferencja – Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego. W treści wpisz Twoje imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz powiat. W odpowiedzi otrzymasz link zapraszający na konferencję.

W sprawach związanych z konferencją należy kontaktować się z Działem Rozwoju Obszarów Wiejskich, tel. 61 863 04 18

Przetwórstwo żywności w ramach RHD – program konferencji

Permalink do tego artykułu: https://dolinanoteci.com.pl/?p=13997